Zelená Země, Konopný protein gainer Fitness, 500 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Konopný protein gainer Fitness je svým složením vynikající a ojedinělou doplňkovou výživou pro sportovce a aktivní lidi. Je vhodný pro regeneraci a růst svalů pro kulturisty. Obsahově je srovnatelný s tradičními živočišnými zdroji bílkovin. Konopný protein navíc obsahuje zdravé tuky v podobě omega 3, omega 6 a omega 9 mastných kyselin v ideálním poměru pro vaše tělo, které si neumí samo vytvořit. Vláknina z konopí je také lehce stravitelná pro každý organismus a není zátěží pro ledviny. Je přirozeným zdrojem vitamínů A, B1, B2, B3, B6, C, D a E. Důležitý je také vysoký podíl antioxidantů, vápníku, hořčíku, zinku a železa. Je neocenitelný pro vegetariány, vegany, alergiky, celiatiky atd.
Ječmen dodává energii, sílu a odolnost. Ječmen si také ve velkém dopřávali římští gladiátoři, kteří konzumovali ječmen denně, aby rozvíjeli svou sílu a byli neporazitelní.
Zaměření gainer fitness 500 g: Svalový objem a rozvoj síly, regenerace, detoxikace, výživa, dieta, podpora imunity.
PŘÍPRAVA
Na 1 dávku rozmíchejte 15 g prášku spolu s cca 200 ml vody, 1-2x denně. Nejvhodnější je užívat ráno jako součást snídaně nebo jím lze nahradit jedno jídlo během dne. Pokud jej využíváme jako doplněk stravy vedle různé fyzické zátěže, tak užíváme 1 dávku cca 60 minut před silovým tréninkem a 1 dávku po tréninku. Konzumujte ihned po přípravě.
SLOŽENÍ
Konopný protein (edestin 30%, albumin 20%), ječmený slad, rýžové sušené mléko, vláknina.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energie |
1750kJ / 363kcal |
Bílkoviny | 25 g |
Tuky | 12 g |
z toho nenasycené mastné kyseliny | 4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
7 g |
Sacharidy |
33 g |
z toho cukr |
22 g |
Vláknina |
20 g |
Sůl |
0 g |
UPOZORNĚNÍ
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Dbejte na dostatečný příjem tekutin - vyšší příjem bílkovin zvýší potřebu tekutin. Výrobek není plnohodnotná náhrada pestré a vyvážené stravy. Skladujte při teplotě 10-25 ºC, mimo dosah dětí a zvířat, chraňte před mrazem, vlhkem a přímým slunečním zářením.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.